کسری بودجه 2 هزار میلیارد تومانی دانشگاهها برای غذای دانشجویان/ طرح رستورانهای مکمل را در دستورکار قرار دادیم

به گزارش اکسیبو، سعید حبیبا به روزنامه فرهیختگان گفت: در الگوی جدید، موضوع رستورانهای مکمل را در دستورکار قرار دادیم. دانشگاه برای اجرای این طرح فضایی را در قالب رستوران در اختیار بخش خصوصی قرار میدهد و امور مربوط به اداره آشپزخانه و پخت و پز به این بخش واگذار میشود.تنوع غذایی در این نوع از رستورانها که تحت عنوان رستورانهای مکمل شناخته میشوند زیاد است و کیفیت غذا هم بالاست، بنابراین رضایتمندی دانشجویان هم افزایش خواهد یافت.
او در ادامه تصریح کرد: «این تجربه را در دانشگاه تبریز و در برخی دانشگاههای دیگر داشتیم، اما موفقترین دانشگاه در اجرای این طرح، دانشگاه تبریز بوده که در حال حاضر 62.5 درصد دانشجویان در رستوران مکمل غذا میخورند. در این طرح همان یارانهای که ما به پیمانکار آشپزخانه دانشگاه اختصاص میدادیم به رستوران مکمل میدهیم. در این فضا مطالبهگری قویتری داریم و نظارتمان هم بیشتر است. ورود ما هم در حد سیاستگذاریهای کلان بوده و هیچ دخالتی نخواهیم داشت و مسائل اجرایی برعهده بخش خصوصی قرار داده شده است.»
اجرای پایلوت طرح رستورانهای مکمل در 12 دانشگاه
معاون وزیر علوم ادامه داد: «قیمت غذا در این رستورانها با همان مبنای رستورانهای دولتی که دانشگاهها اداره میکردند، محاسبه و اعلام میشود. همان بودجهای که پیش از این به پیمانکار داده میشد از این پس به رستوران مکمل پرداخت میشود. تجربه نشان داده در این مدل رضایتمندی و ذخیره هزینه را خواهیم داشت. دانشگاه تبریز به عنوان نمونه خوب اجرای این طرح چالش بودجهای برای تغذیه ندارد.»
تدوین بسته برای تغییر وضعیت حوزه تغذیه دانشجویی
حبیبا در پاسخ به احتمال اجرای طرحهای دیگری مانند کارت تغذیه که پیش از این در رسانهها مطرح شده بود، تصریح کرد: «اجرای طرحهای دیگر حوزه در آینده و مراحل بعدی پیگیری خواهد شد. دانشجوی ما سالها به روش قبلی عادت کرده است. طرحهای دیگر حذف نشدند، ما یک پکیج برای حوزه تغذیه داریم تا موضوعی که رؤسای دانشگاه تحت عنوان خدمات هتلینگ به آن اشاره میکنند و نسبت به آن گلایهمندند حل شود. واقعیت امر هم همین است که رؤسای دانشگاه ها و معاونان دانشجویی بخش عمدهای از زمانش را به این حوزه اختصاص دادند اما جالبتر اینکه هم دانشجو، هم ما و هم پیمانکار نیز رضایت نداریم. امیدواریم با طرح رستورانهای مکمل رضایت هر سه ضلع محقق شود.»
23302
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کسری بودجه 2 هزار میلیارد تومانی دانشگاهها برای غذای دانشجویان/ طرح رستورانهای مکمل را در دستورکار قرار دادیم" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کسری بودجه 2 هزار میلیارد تومانی دانشگاهها برای غذای دانشجویان/ طرح رستورانهای مکمل را در دستورکار قرار دادیم"، کلیک کنید.