هر آنچه باید در خصوص پیاز جوانهزده بدانید
اکسیبو/لرستان یک دکترای تخصصی بهداشت خصوصیات پیاز جوانهزده را تشریح کرد.
️دکتر الهه عسکری در گفتوگو با اکسیبو بیان کرد: جوانه زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب میشود.
وی ادامه داد: بسیاری از افراد چنین پیازهایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور میاندازند.
عسکری اضافه کرد: برخی افراد قسمتهای جوانهزده را جدا و بقیه پیاز را مصرف میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: با این حال، مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش میدهد.
این دکترای تخصصی بهداشت افزود: در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیهای و عملکردی آن است.
وی گفت: بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی مییابد و پس از آن با گذشت زمان کاهش مییابد.
عسکری تصریح کرد: جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی میشود که نقش بالقوهای در پیشگیری از بیماریها ایفا میکنند.
پایان خبر اکسیبو
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هر آنچه باید در خصوص پیاز جوانهزده بدانید" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هر آنچه باید در خصوص پیاز جوانهزده بدانید"، کلیک کنید.