فیلم‌های ورزشی بسترساز حضور قهرمان در سینما هستند/ روایتی ۱۰۰ ثانیه‌ای از تلاش پیچ و مهره‌ها در یک شب طوفانی

در گفت‌و‌گو با اکسیبو مطرح شد؛

فیلم‌های ورزشی بسترساز حضور قهرمان در سینما هستند روایتی ۱۰۰ ثانیه‌ای از تلاش پیچ و مهره‌ها در یک شب طوفانی

کارگردان «پیچ تاریخی» معتقد است برگزاری جشنواره‌های موضوعی تنها یکی از راهکار‌های جلب فیلمسازان است و حمایت‌های دیگر باید مکمل جشنواره‌ها باشند.

میلاد محمدی کارگردان انیمیشن «پیچ تاریخی» که در بخش مسابقه چهاردهمین جشنواره فیلم‌های ورزشی حضور دارد، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری اکسیبو درباره این فیلم گفت: شخصیت‌های این قصه، تعدادی پیچ و مهره هستند که در یک شب طوفانی تلاش می‌کنند با کمک هم از بحران عبور کنند و جان سالم به در ببرند. «پیچ تاریخی» یک فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای است که می‌خواهد در این زمان اندک، آنچه در ذهن من وجود داشته است به تماشاگر منتقل کند.

این کارگردان ادامه داد: «پیچ تاریخی» پیش از این در جشنواره فیلم ۱۰۰ هم نمایش داشت و بهترین انیمیشن آن دوره از جشنواره شد. استقبال خوب از فیلم در آن رویداد باعث می‌شود که فکر کنم «پیچ تاریخی» در جشنواره فیلم‌های ورزشی هم برای تماشاگر جذاب باشد.

محمدی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره برگزاری جشنواره فیلم‌های ورزشی بیان کرد: جشنواره فیلم‌های ورزشی جوان است و شاید اطلاعات کمی از آن به گوش جامعه مخاطب‌اش مثل فیلمسازان، نمایندگان رسانه و حتی ورزشکاران رسیده باشد، اما به مرور و در صورت استمرار، حتما این جشنواره شناخته خواهد شد؛ استمرار برگزاری رویداد‌های فرهنگی است که به آن اعتبار و شهرت می‌دهد.

او افزود: یکی از مشکلات سینمای ایران، این است که تعداد آثاری که در حوزه ورزش ساخته می‌شوند، اندک هستند، تنوع کمی دارد و به همین دلیل برگزاری جشنواره با تمرکز روی آثار ورزشی، هم سخت و هم جالب است. سینمای ورزشی هیجان خود را دارد و برگزاری جشنواره فیلم‌های ورزشی توجه سینماگر‌ها را به این موضوع جذاب، جلب می‌کند و آنها را به سمت ساخت اثر در این حوزه سوق می‌دهد.

محمدی تاکید کرد: البته همیشه فقط برگزاری جشنواره و رخداد‌هایی از این دست به رونق تولید و ترغیب فیلمسازان منجر نمی‌شود، راهکار‌های حمایتی وجود دارد که با تمرکز روی آنها می‌شود فیلمسازان را مشتاق به ساخت فیلم در حوزه‌های مختلف کرد، شاید این مسیر مناسب‌تر و بهتری باشد.

این کارگردان در پایان خاطرنشان کرد: فیلم‌های ورزشی بستری برای خلق قهرمان در سینما هستند، اگر قهرمان‌ها شکل بگیرند و باورپذیر باشند، اگر مردم آنها را دوست بدارند و برای‌شان تاثیرگذار باشند، به وجود آورنده موجی خواهند شد. فیلمساز ورزشی می‌تواند برای جامعه الگوسازی کند و احوال جامعه را به کمک آنها تغییر دهد. قهرمانان فردی و جمعی که در سینمای ورزشی متولد شده‌اند، امید و انگیزه و شوق را در جان و دل مخاطب زنده کرده‌اند. با این سینماست که می‌شود یک «ما می‌توانیم» جدی را در جامعه ایجاد کرد.

چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های ورزشی ایران به عنوان نماینده انحصاری فدراسیون جهانی فیلم‎ ورزشی (FICTS) با حمایت کمیته ملی المپیک و همراهی وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی پارالمپیک، شهرداری تهران، سازمان صدا و سیما و سازمان سینمایی ۶ تا ۹ آذرماه امسال در سینما فلسطین برگزار خواهد شد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فیلم‌های ورزشی بسترساز حضور قهرمان در سینما هستند/ روایتی ۱۰۰ ثانیه‌ای از تلاش پیچ و مهره‌ها در یک شب طوفانی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فیلم‌های ورزشی بسترساز حضور قهرمان در سینما هستند/ روایتی ۱۰۰ ثانیه‌ای از تلاش پیچ و مهره‌ها در یک شب طوفانی"، کلیک کنید.