تدوین سند جامع گردشگری /تبدیل برنامههای شهری به جریان اقتصادی – خبرگزاری اکسیبو | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری اکسیبو، علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جریان بازدید از نمایشگاه تخصصی شهر پایدار اظهار داشت: تهران دارای ۱۲۰۰ جاذبه گردشگری است اما بسیاری از مردم با این اماکن آشنایی ندارند. ضرورت دارد برای آشنایی بیشتر مردم با جاذبههای تهران تورهای گردشگری مجازی توسعه یابد.
وی افزود: در بسیاری از کشورهای جهان، مراکز جاذب گردشگر در قالبهای مختلف اقدام به برگزاری تور میکنند که از آن جمله برگزاری تورهای مجازی است. شهرداری تهران در این مسیر اقدامات ارزندهای را انجام داده است اما این روند نیازمند توسعه بیشتر در کنار توجه به بازدید حضوری از اماکن تاریخی و گردشگری است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اجرای طرحهای گردشگری علاوه بر ایجاد نشاط و رونق اقتصادی در مناطق هدف اجرای این طرحها، منجر به کاهش آسیبهای اجتماعی میشود، خاطرنشان کرد: با اجرای برخی طرحهای گردشگری در مناطق ۱۷ و ۱۸ شاهد احیای زندگی در برخی بخشهای این مناطق و از بین رفتن آسیبهای اجتماعی که مردم را با مشکل رو به رو کرده بود هستیم.
آقا محمدی، به فعالیت اتوبوس گردشگری در پایتخت اشاره و با بیان اینکه مسیرهای گردشگری در پایتخت با تلاشهای انجام شده از سوی شهرداری توسعه یافته است، افزود: تقویت ناوگان اتوبوسهای دو طبقه و توسعه گردشگری در محورهای مختلف تهران باید یک اولویت باشد. استفاده از این تجهیزات مورد پسند گردشگران است و میتوان با کمک آن گردشگری را در بافتهای تاریخی تهران به شکل ارزان و آسان رونق داد.
پیوند اقتصاد و گردشگری ضروری است
رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری در ادامه با تاکید بر اینکه گردشگری فرهنگی است که باید آن را با اقتصاد پیوند داد تا ماندگار شود، افزود: نوع نگاه شهرداری تهران به موضوع گردشگری نگاه درستی است و شهرداری در این مسیر اتفاقات خوبی را رقم زده است. اما، این نگاه باید در پیوند با مسائل اقتصادی به سمت مردمی سازی حرکت کند تا تحولات مدیریتی منجر به تعطیلی این اقدامات در پی تغییر مدیریتها نشود.
آقا محمدی تاکید کرد: باید اقدامات شهرداری تبدیل به جریان اقتصادی شود چرا که شهرداری قادر به تأمین همه هزینهها نیست. همچنین نیازمند جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی در این عرصه هستیم. سرمایه گذار باید باید بتواند با دریافت سود منطقی و با نظم بخشی به فعالیتها در پروژههای فرهنگی و اجتماعی، رویکردها را تبدیل به فرهنگ کند.
وی ادامه داد: شهرداری تلاشهای قابل اعتنا و توجهی را در عرصههای اجتماعی و فرهنگی انجام داده است و نمیتوان از کنار این اقدامات گذشت و مدعی شد که اتفاقی رخ نداده است. این اقدامات باید با پایدارسازی اقتصادی، تثبیت شود. شهرداری تهران در مدت باقیمانده مدیریت شهری خود باید این رویکرد را در دستور کار خود قرار دهد تا قدمهای بزرگ و افکار خوبی که وجود دارد تثبیت شده و افق زیبا و ارث خوبی از این دوره مدیریت شهری به مردم تهران برسد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، به تدوین سند جامع گردشگری پایتخت اشاره کرد و گفت: برخی محورهای گردشگری پایتخت باید بکر باقی بماند چرا که دست نخورده ماندن این اماکن و مسیرهای دسترسی به آن خود یک جاذبه گردشگری است. رود درهها نیز جاذبههای دیگری هستند که در دوره کنونی مدیریت شهری شاهد توجه به این ظرفیت شهر برای جذب گردشگر هستیم. این روند باید ادامه پیدا کند تا شهری پویا و سرزنده داشته باشیم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تدوین سند جامع گردشگری /تبدیل برنامههای شهری به جریان اقتصادی – خبرگزاری اکسیبو | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تدوین سند جامع گردشگری /تبدیل برنامههای شهری به جریان اقتصادی – خبرگزاری اکسیبو | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.