گیاهی که اندازه شیر گاو پروتیین دارد
به گزارش اکسیبو، در حالی که تقریباً 68 درصد از جمعیت کره زمین به لاکتوز حساسیت دارند، صنایع لبنی یکی از بزرگترین عوامل انتشار گازهای گلخانه ای نیز هستند، چیزی که به طور قابل توجهی بر تغییرات آب و هوایی تاثیر می گذارد.
به نقل از اکسیبو، این موضوع، دانشمندان در سراسر جهان را بر آن داشته است تا خارج از چارچوب فکر کنند و به دنبال جایگزین های گیاهی برای لبنیات به خصوص شیری باشند که شبیه به شیر گاو است. اکنون پژوهشگران با وجود در دسترس قرار داشتن شیرهای گیاهی جایگزین مانند شیر بادام، شیر جو دوسر، شیر بادام هندی، شیر سویا و شیر فندق، به منبعی ناشناخته یعنی بامبو رسیده اند.
بامبو قدیمی ترین و سریع رشدترین گیاه روی زمین است. پژوهشگران می گویند بامبو پتانسیل زیادی دارد و نقشی کلیدی در ارایه یک منبع غذایی پایدار و مغذی برای جمعیت رو به رشد جهان ایفا می کند.
پروتیین مشابه با شیر گاو
به نظر می رسد شاخه های بامبو فواید زیادی برای سلامتی دارند. آنها سرشار از پروتیین بالا مشابه شیر گاو هستند.
یک مطالعه جدید که در مجله معتبر Trends in Food Science & Technology منتشر شده است، نشان می دهد که پروتیین آن در مقایسه با بسیاری از غلات از نظر حجم بالاتر است.
این مطالعه در چین به رهبری وو لیانگرو، نویسنده مسیول این مقاله و پژوهشگر مرکز تحقیقات ملی بامبو چین انجام شده است.
در این مطالعه آمده است که بامبو، یک منبع طبیعی دست کم گرفته شده است که در آینده می تواند یک غذای اصلی بالقوه باشد.
نویسندگان این مطالعه می گویند: بامبو پتانسیل منابع غذایی پایدار را ارایه می دهد و فرصت هایی را برای تجارت و صادرات ایجاد می کند که می تواند به رشد اقتصادهای محلی کمک کند.
این مطالعه نشان داد که بامبو علاوه بر کمک به پیشگیری از بیماری هایی مانند چاقی، دیابت و سرطان، مزایای سلامتی قابل توجهی دارد، زیرا آنتی اکسیدان ها و فواید ضد میکروبی ارایه می کند.
به گفته پژوهشگران، شاخه های بامبو دارای هفت اسید آمینه از 9 اسید آمینه ضروری مورد نیاز انسان هستند.
اسید آمینه بالا و آهن
در کمال تعجب، شاخه های بامبو حاوی مقادیر بیشتری از آمینو اسید نسبت به سایر سبزیجات مانند هویج، کرفس و کلم هستند. ضمن اینکه میزان آهن آن نیز بیشتر از اسفناج و کدو تنبل است.
علاوه بر این، این مطالعه اشاره کرد که بامبو منبع خوبی از کربوهیدرات ها مانند فیبرهای غذایی است، چربی کمی دارد و منبع خوبی از ویتامین های مختلف است.
دانشمندان می گویند که این غذا حاوی ترکیباتی است که رادیکال های آزاد را از بین می برد. رادیکال های آزاد سلول هایی هستند که منجر به آسیب سلولی می شوند که اغلب با پیری نیز مرتبط است.
در این مقاله آمده است: فعالیت آنتی اکسیدانی یکی از مهم ترین عملکردهای شاخه های بامبو است.
لیانگرو می گوید: شاخه های بامبو سرشار از پروتیین، فیبر غذایی، مواد معدنی، ویتامین ها و انواع مواد فعال زیستی هستند.
به گفته دانشمندان، این گیاه را می توان به روش های مختلفی از جمله ترشی انداختن با نمک، تخمیر، خشک کردن، کنسرو کردن یا تازه پختن مصرف کرد. حتی می توان آن را منجمد یا آبگیری کرد.
همچنین بامبو را می توان به اجزای مختلفی تبدیل کرد تا «مواد غذایی کاربردی» مانند فیبر رژیمی ساخت که به غذاهایی مانند محصولات پخته شده و ماست ها اضافه شود تا تقویت شوند.
بامبو به طور گسترده در کشور تایلند استفاده می شود و یکی از غذاهای معروف با آن، کاری قرمز تایلندی با مرغ و شاخه های بامبو است.
5858
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "گیاهی که اندازه شیر گاو پروتیین دارد" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "گیاهی که اندازه شیر گاو پروتیین دارد"، کلیک کنید.