طبخ 55 هزار پرس غذا در آشپزخانه مرکزی اَفندی مکه

طبخ 55 هزار پرس غذا در آشپزخانه مرکزی اَفندی مکه

سرپرست حجاج ایرانی به همراه مسیولان حج و زیارت کشورمان از آشپزخانه مرکزی افندی در مکه بازدید کرد.

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری اکسیبو، حجت الاسلام والمسلین سید عبدالفتاح نواب، سیدعباس حسینی و چند تن از مسیولان حج و زیارت حج تمتع 1403، امروز پنجشنبه(24 خرداد) از آشپزخانه مرکزی «اَفندی»  در مکه بازدید کردند و در جریان فعالیت بخش های مختلف این مجموعه برای تهیه و طبخ غذای زایران قرار گرفتند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و رییس سازمان حج و زیارت در ادامه از سردخانه های سبزیجات و صیفی و گوشت، آشپزخانه و سالن های پخت غذا، انبار مرکزی وسایر بخش ها بازدید کرده و به کارکنان این بخش ها خداقوت گفتند و برای آن ها سلامتی و توفیق روزافزون در خدمت به ضیوف الرحمان را از خداوند متعال مسیلت کردند.

علی راستگو، مدیر ایرانی آشپزخانه مرکزی افندی مکه در این بازدید، توضیحاتی درباره فعالیت بخش های مختلف آن برای تهیه مواد اولیه غذایی و طبخ غذای زایران ایرانی ارایه داد و گفت: در این آشپزخانه تلاش می شود که فرآیند طبخ غذا با نهایت رعایت مسایل بهداشتی و با بهترین کیفیت انجام شود و درحال حاضر در هر وعده 55 هزار پرس غذا طبخ می شود.

وی یادآور شد که این آشپزخانه یکی از ممتازترین آشپزخانه ها در سطح غرب آسیا به حساب می آید. و ساخت و طراحی این آشپزخانه با هماهنگی کارشناسان ایرانی و مسیولان سازمان حج و زیارت و دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری انجام شده است.

در این بازدید نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در سخنانی کوتاه در جمع کارکنان این آشپزخانه گفت: خدمت به ضیوف الرحمان اقدامی فوق العاده و ارزشمند است، چرا که نتیجه زحمات شما به توان و انرژی تبدیل می شود  تا زایران بیت الله الحرام به طواف، اقامه نماز، ختم قرآن و یاد خداوند در جوار بیت اللله الحرام بپردازند.

سرپرست حجاج ایرانی در ادامه تجهیزات این آشپزخانه را مجهز و مدرن توصیف کرد و  به حاضران توصیه کرد تلاش کنند علاوه بر این که غذای خوب و با کیفیت به زایران ارایه می دهند، بازدهی و راندمان کار را بالا ببرند و  قدر مسیولیت و کار خود را بدانند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: برای آینده و ارتقای کار تلاش کنید و در این زمینه نوآوری و ابتکار داشته باشید و سعی کنید در چرخه تاثیرگذاری بیشتری داشته باشید.

وی اضافه کرد: برای بهینه سازی بیشتر همفکری کنید و راهکار های کارآمدتر را یافته  و از خود یک یادگاری در سرزمین وحی به جا بگذارید.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "طبخ 55 هزار پرس غذا در آشپزخانه مرکزی اَفندی مکه" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "طبخ 55 هزار پرس غذا در آشپزخانه مرکزی اَفندی مکه"، کلیک کنید.