اکران «دکتر تانر» پس از جشنواره عمار در ترکیه/ مستندی از دغدغههای انسانی یک پزشک
در گفتگو با اکسیبو مطرح شد؛
کارگردان مستند «دکتر تانر» از هدف خود برای اکران این اثر در ترکیه پس از اکران در جشنواره مردمی فیلم عمار خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری اکسیبو، «دکتر تانر» به کارگردانی محمد مجیدپور یکی از مستندهای نیمهبلند بخش نهضت جهانی مستضعفین در پانزدهمین جشنواره فیلم مردمی عمار است که روز شنبه هشتم دی ماه در سینما بهمن روی پرده رفت.
در خلاصه این مستند ۴۶ دقیقهای آمده است: «بعد از ماجرای هفت اکتبر، «تانر کاماجی» جراح کودکان از ترکیه همراه با یک گروه پزشکی بینالمللی وارد غزه میشود.او از آوارگان فلسطینی که در چادرها و شرایط سخت زندگی میکنند دیدن کرده و داستانهایشان را منتشر میکند.سپس در یکی از بیمارستانها مشغول به کار میشود تا جان کودکان فلسطینی را نجات دهد و پس از دوهفته خدمت به کشور خود باز میگردد».
در همین ارتباط، کارگردان این اثر در گفتگو با خبرنگار اکسیبو عنوان کرد: جشنواره مردمی عمار هرساله به نیاز زمان و روز توجه میکند و این از نقاط مثبت این جشنواره است. «مقاومت» یکی از موضوعات محوری وهمیشگی جشنواره عمار و موضوع اصلی منطقه و جهان دانستند.
محمد مجیدپور گفت: مستند «دکتر تانر» روایتی از پزشک متخصص اطفال از ترکیه است که بخاطر دغدغههایی که داشته است بعد ماجرای هفت اکتبر قصد عزیمت به فلسطین میکند تا بتوانند با درمان کودکان قدمی در این مسیر بردارند. دکتر تانر که علاوه بر نگاه پزشکی یک نگاه فرهنگی انسان دوستانه هم دارد، به دلایل ارتباطات بینالمللی که از قبل داشته توانست به همراه گروهی از پزشکان اروپایی و آمریکایی چند روزی در غزه به مردم کمک کند. این مستند به زبان ترکی است و زیرنویس فارسی دارد. علاوه بر نمایش در جشنواره عمار، قصد داریم در آینده نزدیک این مستند را در ترکیه نیز اکران کنیم.
کارگردان مستند «دکتر تانر» درباره هدف از ساخت این اثر نیز عنوان کرد: هر کسی که وجدان آزادانهای داشته باشد نمیتواند نسبت به مسئله فلسطین بیتفاوت باشد و من نیز به عنوان مستندسازی کوچک قصد داشتم با این کار قدمی در این مسیر بردارم. این اثر از زبان کسی است که خودش شاهد عینی مظلومیت مردم غزه است و میتواند این مظلومیت را بهتر نشان دهد.
وی افزود: در قضیه فلسطین اکثر دولتها رفوزه شدهاند و مردم کارنامه بهتری از خود نشان دادهاند. مسلمانان کشور ترکیه و «دکترتانر» که کمپینهای تحریم کالاهای اسرائیلی در ترکیه را به راه انداخته، سوژه اصلی این مستند هستند.
مجیدپور عنوان کرد: این سومین بار است که در جشنواره عمار شرکت میکنم. پیش از این با دو مستند «زنان جبهه شمالی» در دوره دوازدهم جشنواره و « ماهیها پرواز میکنند» در دوره چهاردهم در جشنواره عمار حضور داشتم که هر دو اثر در حوزه مربوطه خود لوح افتخار دریافت کردند. انشاالله در سالهای آینده هم در راستای دغدغههایی که داشتم در این جشنواره شرکت خواهم کرد.
لازم به یادآوری است، پانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار از هفتم تا سیزدهم دی ماه ۱۴۰۳ به دبیری مرضیه هاشمی در سینما بهمن واقع در میدان انقلاب تهران در حال برگزاری است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اکران «دکتر تانر» پس از جشنواره عمار در ترکیه/ مستندی از دغدغههای انسانی یک پزشک" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اکران «دکتر تانر» پس از جشنواره عمار در ترکیه/ مستندی از دغدغههای انسانی یک پزشک"، کلیک کنید.